Low Rider™ S

Low Rider™ S

Un custom cruiser performant cu finisaje negre.


MOTOR

Milwaukee-Eight™ 117 V-Twin

Motorul de înaltă performanţă cu o răcire precisă ulei/aer este noua culme în termeni de cuplu şi capacitate cilindrică pentru o dotare de fabrică. Şi dacă aceasta nu e suficient, poţi să îi măreşti performanţa cu accesorii Screamin’ Eagle™ de la Harley-Davidson™ Genuine Motor Parts & Accessories.


Stil Californian

Finisaje negre şi şa solo

Motorul, capacul de la transmisia primară, suporţii aripii spate şi consola rezervorului, toate sunt finisate în culoarea Wrinkle Black; capacul derby, admisia, partea inferioară a capacului chiulasei şi înălţătoarele de la ghidon sunt negru lucios. Ghidonul este negru mat, iar furca este negru anodizat. Tobele şi protecţiile evacuării sunt negru Jet. Totul negru şi o şa adîncită, pentru lupi singuratici.

Ghidonul

Ghidonul de 1’’ (25,4 mm) montat pe înălţătoare de 4’’ (101,6 mm) dau un aspect general care pune motoclistul într-o poziţie agresivă.

Consola

Consola neagră a rezervorului texturată fin cu emblema FXLRS acoperă sudurile şi înlocuieşte consola cu indicatoare folosită la modelul precedent Low Rider™ S 114.


Personalizare


Piesele şi accesoriile Harley-Davidson™ oferă noi posibilităţi de a duce Low Rider™ S la următorul nivel.