Elemente esențiale pentru siguranță

Elemente esențiale pentru siguranță

Indiferent de drumul pe care trebuie să îl parcurgeți, vă putem oferi echipamentul necesar pentru a ajunge cu bine la destinație. Articolele noastre sunt proiectate în funcție de clienți, pentru siguranță, confort și încredere. De la gecile clasice din piele până la căști, mănuși și ochelari de protecție, vă puteți personaliza stilul și motocicleta.

Căști

Căștile sunt componenta cea mai importantă a echipamentului de protecție. Statisticile arată că, dacă sunt așezate și purtate corect, căștile reduc semnificativ incidența leziunilor craniene fatale, deci este esențial să le purtați pe cele potrivite.

Vă putem ajuta, verificându-vă casca, astfel încât să fie conformă și să nu prezinte deteriorări.

Articole din piele

Articolele noastre din piele sunt proiectate să vă ofere exact ceea ce vă doriți, pe drum sau în afara drumului, într-un stil modern sau mai retro.

Născute dintr-o mândră tradiție a performanței, articolele noastre din piele rezistă timpului. Aceste produse din piele de înaltă calitate sunt vopsite complet, deci vor arăta excelent chiar dacă se uzează.

Veniti in magazin sa aflati mai mult

Articole sportive de performanță

Este esențial să arătați bine pe motocicletă și să vă simțiți bine în timpul mersului, de aceea am dezvoltat o gamă variată de îmbrăcăminte sportivă de performanță, care vă oferă un confort ideal

Materialele noastre ultra-performante integrează cele mai noi tehnologii și vă reglează temperatura corpului, păstrându-vă confortul pe tot parcursul zilei.

Elemente esențiale pentru siguranță

Indiferent de vreme, aceste articole sunt indispensabile pentru un drum în siguranță. Gama noastră de articole de îmbrăcăminte integrează cele mai noi tehnologii, pentru a vă oferi toată protecția de care aveți nevoie pentru un drum în siguranță, indiferent dacă doriți să rulați confortabil în condiții meteorologice nefavorabile sau dacă vă interesează cum vă percep ceilalți participanți la trafic.

De la îmbrăcămintea încălzită și gecile din piele perforată până la gama de articole de îmbrăcăminte impermeabilă Hi-Vis, ne asigurăm că vă puteți continua drumul în orice condiții meteorologice.