Harley-Davidson® Bucuresti
Soseaua Bucuresti-Ploiesti Nr. 42-44, Sector 1, Bucuresti
Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate



Noi, NORDVIL MOTO srl – HARLEY-DAVIDSON® BUCURESTI colectam si utilizam anumite informatii despre vizitatorii site-ului nostru si ai magazinului, despre clientii nostri, incluzand reprezentantii lor legali (daca se aplica), potentialii clienti, participanti in concursuri, tombole, promotii, sondaje sau evenimente, precum si despre persoane care solicita informatii despre produsele si serviciile noastre. Aceste politici stabilesc modul in care colectam si utilizam informatiile.

Ce informatii colectam? 

Noi putem colecta numele dvs., adresa, codul postal, telefonul mobil, adresa de email, adresa de IP, titulatura pozitiei dvs, carnetul de conducere si documente de identitate, sex, data de nastere, domenii de interes pentru dvs si alte informatii pe care le furnizati voluntar, comenzi de vanzare si istoricul lor, informatii legate de motocicleta pe care o detineti, garantii de produs si reparatii. De asemenea, mai putem colecta informatii despre modul in care utilizati acest site, date demografice si geografice, produsele si serviciile de care sunteti interesat, precum si preferintele de marketing. 

De unde luam informatia despre dvs? 

Dvs. ne puteti furniza informatiile direct sau putem sa le colectam cand ne contactati direct sau prin site-ul nostru, cand plasati o comanda, faceti o solicitare, ne contactati cu o intrebare sau o solicitare, participati la un concurs, promotie, studiu sau eveniment sau ne vizitati magazinul. Putem de asemenea sa primim informatii de la un alt dealer Harley-Davidson, Harley-Davidson Europe, de la parteneri de afaceri selectati sau ocazional de la terti si putem combina aceasta informatii cu informatii pe care le avem deja despre dvs. 

Care este scopul pentru care colectam si utilizam informatia despre dvs? 

Putem colecta si utiliza informatia despre dvs. pentru unul sau mai multe dintre urmatoarele motive: 

- Pentru a furniza motociclete, produse si servicii pe care le-ati comandat sau solicitat, pentru a procesa si indeplini comenzile dvs. si pentru a ne exercita sau conforma cu drepturile si obligatiile contractuale, incluzand garantiile, facturarea si transportul; - Pentru a furniza informatii si oferte solicitate de dvs. si pentru a raspunde intrebarilor dvs. - Pentru a imbunatatii calitatea site-ului nostru, precum si a produselor si serviciilor HarleyDavidson; - Pentru a intelege mai bine preferintele dvs. referitoare la servicii si produse si pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. precum si produsele si serviciile Harley-Davidson in functie de profilul dvs. personal. - Pentru a administra si realiza concursuri, tombole, promotii si evenimente; - Pentru a face reclama si pentru a va furniza stiri si informatii despre noi, precum si despre produsele si serviciile Harley-Davidson, programele de membrii, concursuri, tombole si promotii, cu exceptia cazurilor in care ne comunicati ca nu doriti sa primiti informatii, cum ar fi mesajele de reclama sau, ocazional, studii, analize si cercetari de piata; 

Puteți alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing în orice moment prin simpla accesare a link-ului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecărui newsletter. 

În orice moment, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, vă rugăm să ne comunicați un e-mail la hd@nordvil.ro, să ne contactați la +40371505617 sau să ne comunicați o scrisoare la adresa Șoseaua Bucuresti-Ploiesti 42-44, sector 1, București, România. În toate cazurile, consimțământul va putea fi retras în același mod în care a fost acordat. 

Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Harley-Davidson Bucuresti nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care prelucrarea este strict necesară în vederea prestării serviciilor, iar prelucrarea sar putea baza pe alte temeiuri legitime prevăzute prin dispozițiile legale aplicabile, Nordvil Moto va proceda la prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens. 


Cu cine impartasim informatiile despre dvs. 

Putem impartasi informatii despre dvs pentru oricare din scopurile mentionate mai sus cu: 

- Harley-Davidson Europe si filialele sale sau entitati afiliate si partenerilor de afaceri care furnizeaza produse si servicii Harley-Davidson in scopuri permise. - Furnizorilor nostri de servicii, cum ar fi companii de IT si servicii de mesagerie electronica; - Partenerilor nostri, cum ar fi agentii de marketing sau altor parteneri, daca solicitati serviciile lor. 

Putem, de asemenea, impartasi informatii cu terti, incluzand autoritati, pentru scopuri legale si conformarea cu diverse reglementari sau pentru combaterea fraudelor. 

Link-uri catre alte site-uri 

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. Noi nu suntem responsabili pentru securitatea sau confidentialitatea informatiilor colectate de aceste site-uri. Va recomandam sa revedeti declaratiile de confidentialitate aplicabile acestor site-uri pentru a intelege cum colecteaza si utilizeaza acestia informatiile despre dvs. 

Reclama 

Atunci cand ne furnizati informatiile de contact, vi se ofera posibilitatea de a primi diferite newslettere sau alte materiale promotionale de la noi si/sau Harley-Davidson Europe si sucursalele sau alte entitati asociate. Aceste comunicari pot include, spre exemplu, detalii despre ultimele produse si servicii Harley-Davidson, incluzand oferte speciale care pot sa va intereseze. Puteti cu usurinta sa va dezabonati sau sa solicitati sa fiti exclus din lista de expeditie sau sa va schimbati preferintele de comunicare oricand prin urmarirea instructiunilor de la link-ul de dezabonare din mesajul pe care il primiti de la noi sau contactandu-ne. 

Cookies si tehnologii de urmarire 

Noi folosim cookies pe site-ul nostru cu scopul de a furniza reclame adaptate si pentru a analiza tendintele, administra site-ul, urmari miscarile utilizatorilor si adunarii de informatii demografice si geografice. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse de tip text care sunt plasate in computerul dvs. de site-urile pe care le vizitati. Ele sunt utilizate pe scara larga pentru a face site-urile web sa functioneze mai eficient, precum si pentru a furniza informatii proprietarilor site-urilor.Puteti accepta sau respinge cookies-urile prin modificare setarilor programului de navigare pe net. In orice caz, daca dezactivati cookies-urile este posibil sa nu puteti utiliza tot site-ul nostru. Pentru a afla mai multe despre aceasta, incluzand ce cookies-uri au fost plasate si cum sa le gestionati sau sterge, vizitati: www.allaboutcookies.org 

Prin accesarea si utilizarea site-ului nostru sunteti de acord cu stocarea de cookies-uri pe dispozitivul dvs. si cu accesarea de catre aceste cookies-uri sau tehnologia lor. 

Pastrarea securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal 

Am implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea și accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea ale contractorilor noștri sau în format tipărit. 

Copii 

Noi nu colectam date personale de la copiii sub varsta de 18 ani fara consimtamantul parintilor. Daca aveti sub 18 ani, va rog sa ne furnizati informatii doar in cazul in care parintii isi dau acordul. 

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caaracter personal 

Nordvil Moto srl a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și criteriilor prevăzute pentru ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil sau atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul).Datele cu caracter personal vor fi șterse în termen de maximum 20 de ani de la data la care au fost colectate. 

Cum puteti avea access si cum puteti modifica informatiile pe care le avem despre dvs.? 

Daca doriti sa primiti detalii despre informatiile pe care le stocam despre dvs, daca informatia personala se modifica sau considerati ca aceasta informatie este incorecta sau incompleta, nu mai doriti sa primiti mesaje promotionale sau pentru alte intrebari despre politica de confidentialitat, puteti sa ne contactati la: 

Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, sector 1, Bucuresti, 015012 hd@nordvil.ro 

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere către noi, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați prin comunicarea unui email la hd@nordvil.ro. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere decurgând din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizați.

Drepturile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal 

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

- dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; în cazul în care vă exercitați acest drept într-un mod care este evident abuziv sau nefondat, ne rezervăm dreptul la rambursarea costurilor necesare suportate pentru prelucrarea copiilor respective și pentru remiterea copiilor într-o perioadă de timp rezonabilă; - dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte și dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal; - puteți de asemenea să faceți o plângere dacă sunteți preocupat de modul în care gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal; - dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii. 

Dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa hd@nordvil.ro. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.


Modificari ale Politicii de Confidentialitate 

Putem schimba si actualiza aceasta Politica de Confidentialitate pentru a reflecta orice modificari in modul in care procesam informatiile personale. In acest caz, vom publica o versiune revizuita a acestui act pe site-ul nostru web. Cea mai recenta actualizare a fost realizata in Aprilie 2020.