2023 Electra Glide™ Highway King 

Legendă de stil. 

Electra Glide™ Highway King 2023 înseamnă nostalgia unei călătorii extraordinare pe autostradă. Inspirat de modelul nostru legendar FLH Electra Glide 1968, Highway King îmbină stilul clasic cu performanța și confortul din ziua de azi.

Ediție unică

Ediție numerotată de 1.750 

Două opțiuni de culoare disponibile

Motor cu doi cilindri Milwaukee-Eight™ 114 V

arrow_left arrow_right

Stil clasic. Performanță modernă.

Opțiuni Pentru Vopsea

Amintind de uimitoarele culori cu două tonuri disponibile în 1968, modelul Electra Glide Highway King este oferit în Hi-Fi magenta sau Hi-Fi portocaliu, cu decorațiuni în alb mesteacăn și finisaje denim negru. 

Accent Vintage

Pe fiecare parte a apărătorii din față există o emblemă cu inscripția „Electra Glide”, iar pe rezervorul de benzină se află o altă emblemă inspirată din perioada 1968.

Șaua Și Parbrizul

Șaua pentru o singură persoană, cu arcuri elicoidale, în două tonuri cromatice, împreună cu parbrizul detașabil, în culori asortate, oferă confort și stil.

Finisaj Strălucitor

Roțile cu spițe din oțel cromat, ghidajele genții pentru șa și aripile împreună cu pneurile cu pereții albi, reproduc stilul din acea perioadă.

Stil Serializat

Produse într-un număr limitat, fiecare motocicletă are un număr de serie gravat cu laser pe consolă.

Motor Milwaukee-Eight™ 114

Un cuplu de mare putere, la cerere, și sunetul distinct al motorului Harley-Davidson V-Twin.

Îmbunătățări Pentru Siguranța Motociclistului La Viraje

Experiență îmbunătățită la viraje cu frânele conectate electronic, ABS pentru viraje, controlul tracțiunii la viraje, sistemul de control de alunecare a cuplului și Vehicle Hold Control (VHC).

Confort pentru călătoriile lungi.

Motocicletele Legendare Au Revenit

O serie extraordinară de motociclete Harley-Davidson inspirată de cele mai faimoase și mai căutate modele. Fiecare motocicletă legendară aduce un omagiu culorilor, modelelor și pieselor noastre celebre, încorporând cea mai recentă tehnologie. Aceste motociclete sunt fabricate în serie limitată, numerotate și unice.

2023 Electra Glide™ Highway King

A treia lansare din colecția de motociclete legendare, Electra Glide™ Highway King 2023 este inspirată din epoca îndrăgită a aventurilor pitorești pe distanțe lungi.

VEDEȚI MOTOCICLETA

Request a Quote

Necesare
Necesare
Necesare
Necesare
Necesare
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.