HARLEY-DAVIDSON® AUDIO 

powered by rockford fosgate®


Fii pregătit să fii luat pe sus de o furtună de sunet. Sistemul audio Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate® este conceput să fie un nou standard de sonorizare pentru motociclete în materie de perfomanţă şi customizare. Harley-Davidson şi Rockford Fosgate au conlucrat pentru a creea cel mai performant, cel mai avansat sistem audio pe care îl puteţi avea pe o motocicletă. Ce a ieşit este o sonorizare demnă de legendă de la două branduri legendare. 


NOU!

HARLEY-DAVIDSON® AUDIO POWERED BY ROCKFORD FOSGATE® SUBWOOFER KIT


Compatibile pentru modelele Touring produse după 2014 şi echipate cu sisteme Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate®, aceste subwoofere de 10 inch plug-and-play creează un bass impresionant când vă plimbaţi prin oras sau la drum lung.

 • Ele pot fi instalate într-un cobur sau în ambele, pentru mai mulţi başi.
 • Subwooferele pot fi scoase uşor din coburi, fără a necesita scule.
 • Plug-and-play, uşor de instalat sau de scos.
 • Disponibil în kituri pentru un subwoofer sau dublu, pe ambele parţi


DIFUZOARE PENTRU STAGE I  si STAGE II

Stage I

 • Difuzoare cu 2 căi având emblema neagră.
 • Până la 75W pe difuzor

Stage II

 • Difuzoare cu 3 căi având emblema din aluminiu
 • Până la 150 W pe difuzor.

NOU!

AMPLIFICATOR HARLEY-DAVIDSON® AUDIO POWERED BY ROCKFORD FOSGATE®

Realizat cu tehnologie de top, specificaţia acestui amplificator o să îţi facă din călătorie o experienţă audio excelentă.

Amplificator de 400W pe 4 canale

 • Tehnologia Motorcycle Dynamic Equalizer asigură calitatea sunetului indiferent de viteză sau condiţii.
 • Permite folosirea boxelor pentru Stage I sau Stage II; poate fi suplimentat cu alt amplificator pentru mai multe difuzoare.

Amplificator 250W pe 2 canale.

 • Conectivitate Bluetooth™ înseamnă că nu aveţi nevoie de radio.
 • Permite folosirea boxelor Stage II.

STAGE I si STAGE II  - CARACTERISTICI

BME

(BASS MANAGEMENT ENHANCEMENT)


Proiectat să producă mai mulţi başi, indiferent de volum. Amplificatorul activ se adaptează permanent la viteză şi la zgomotul drumului maximizând başii pentru a crea un sunet puternic la orice volum sau viteză.

M-DEQ™

(MOTORCYCLE DYNAMIC EQ)


Amplificatorul nostru inteligent schimbă reglajul de ton în timp real, ceea ce înseamnă că face reglaje necesare pentru a asigura o incredibilă calitate a sunetului, indiferent de viteza motocicletei sau condiţiile de drum.

R-TUNE

Reglajul de ton este corespunzator mediului motocicletei, proiectat în aşa fel încât să producă un sunet puternic pentru a compensa zgomotul drumului şi al vântului. Difuzoarele din ambele părţi sunt concepute să proiecteze sunetul direct către motociclist pentru o experienţă audio îmbunătăţită.

IDHS™

(INDUCTIVE DAMPING HEAT SINK)


Difuzoarele sunt proiectate să evacueze căldura de pe bobina pentru a reduce temperatura şi distorsiunile, pentru a produce cel mai clar sunet.

ICC+

Sistemul Integrated Concealed Crossover este un design super-eficient care produce claritate şi volum găsite de obicei în sistemele audio tradiţionale, în locuinţe. Mai mult de atât, acestea permit o instalare rapidă.

FULL RANGE CLASS-D TECHNOLOGY

Mai multă putere şi mai puţina uzură. Aceste amplificatoare ultra-eficiente produc o putere de clasa fără să încarce sistemul electric al motocicletei.

BRIDGE MOUNTED DESIGN

Designul difuzoarelor de offset elimină reflecţiile acustice maximizând sunetul. Tweeterele sunt aliniate cu poziţia motociclistului în aşa fel încât sunetul să fie direct trimis pentru o experienţă acustică optimă la drum.

THE HARLEY-DAVIDSON® AUDIO POWERED BY ROCKFORD FOSGATE® APP

Poţi instala şi regla sistemul singur. Instalarea iniţială, precum şi eventualele îmbunătăţiri ulterioare, sunt rapide şi usoare. Aplicaţia Harley-Davidson Audio powered by Rockford Fosgate disponibilă pe platformele iOS şi Android adaptează sistemul pentru difuzoarele instalate şi setează automat pentru experienţa acustică optimă.