Harley-Davidson® Bucuresti
Soseaua Bucuresti-Ploiesti Nr. 42-44, Sector 1, Bucuresti
Ultimele ştiri

SMART TUNE PRO

Smart Tune Pro lucrează împreună cu Screamin' Eagle® Pro Street Tuner pentru a ajusta motocicleta în mod automat la diferiţi factori care influentează performanţa: temperature, altitudinea şi încărcarea motocicletei. Se instalează sondele de oxigen noi pe galeriile de evacuare, se instalează calibrarea calculatorului Screamin' Eagle® pe care inginerii au dezvoltat-o ca un punct de referinţă, după care poţi să mergi şi Smart Tune Pro face totul:

- Monitorizează în mod constant parametrii de lucru ai motocicletei şi modifică în timp real Modulul Electronic de Control pentru a maximiza performanţa în orice condiţii.
- Utilizează sondele îmbunătăţite de oxigen pentru a citi parametrii din galeriile de evaculare şi a determina combinaţia optimă de aer şi combustibil, avansul şi durata scânteii de care motorul are nevoie în orice moment.
- Senzorii de oxigen ajută la îmbunătăţirea performanţei în condiţii de acceleraţie moderată sau maximă.
- Kitul include Smart Tune Pro, două sonde de oxigen şi update gratuit de software.
- Screamin' Eagle® Pro Street Tuner este vândut separat împreună cu alte componente necesare instalării, în funcţie de modelul motocicletei.

Compatibil cu modelele XL după 2017, Dyna® FXDLS, Softail® după 2016 şi Touring după 2014. Instalarea necesită modificarea evacuării pentru a include cele două sonde de oxigen. Toate modelele necesită recalibrarea Modulul Electronic de Control cu Screamin’ Eagle® Pro Street Tuner pentru o funcţionare corespunzătoare.

Pentru o oferta adaptata motocicletei tale CONTACTEAZA-NE