Harley Owners Group<sup>®</sup>

Harley Owners Group®

Peste un milion de membri în întreaga lume! HOG Harley Owners Group® este cea mai mare organizație de fani sponsorizată de producătorul unei mărci de motociclete

Harley-Davidson® este mai mult decât împlinirea visului american, este o legendă, un stil de viață, un ideal spre care țintești. Chiar dacă ești începător sau experimentat, noi știm de ce zâmbesti atunci când mergi la drum pe un Harley. Alătură-te familiei Harley-Davidson și împărtășește-ne experiența ta.

H.O.G.® (Harley Owners Group) nu este doar o organizație a motocicliștilor. E vorba despre mai mult de un milion de oameni din lumea întreagă, uniți de același vis: Harley-Davidson - legătura dintre pasiune, prietenie, bună-dispoziție și respect. H.O.G Bucharest Chapter a fost înființat oficial in 2008 iar numărul membrilor crește constant în fiecare an, cu fiecare motocicletă Harley-Davidson care cutreieră Romania. Misiunea noastră este simplă: ne întalnim, ne conducem motoarele și ne distrăm. Intră și tu în clubul H.O.G și fii oricând binevenit printre noi!

Vizitati site-ul HOG Bucuresti

Daca vrei sa devii membru sau doresti sa afli mai multe informatii, scrie-ne la adresa director@hogbucuresti.ro