Profil

Profil


De când am devenit dealeri Harley-Davidson, am întâlnit numeroşi adepţi ai legendei din Milwaukee. Am ascultat şi învăţat multe din relaţia cu aceştia.

Considerăm că, deoarece suntem independenţi, avem numeroase avantaje. Într-adevăr, nu beneficiem de economia la scară largă inerentă unei structuri dezvoltate, dar suntem atenţi la client şi interesaţi de acesta, iar aşa ceva nu poate fi oferit de o organizaţie mare.Persoanele care iau deciziile şi făuresc politicile noastre sunt accesibile permanent clienţilor şi propriului nostru personal. Avem o filozofie simplă de relaţii cu clienţii, pe care o transmitem personalului: tratează clientul aşa cum ai vrea să fii tratat tu însuţi. Ne sporim atenţia acordată clienţilor fiind concentraţi exclusiv asupra mărcii legendare, precum şi asupra produselor originale Harley, pentru a asigura vizitatorilor noştri o experienţă Harley integrală.

Veniţi în magazinul nostru şi veţi găsi o atmosferă primitoare care vă va face să doriţi să reveniţi.Harley-Davidson Bucuresti a fost infiintat in 2007, fiind dealerul oficial al legendarelor motociclete Harley-Davidson in Romania. Misiunea noastra este sa construim o veritabila comunitate Harley-Davidson in Romania, al carui nucleu este chapter-ul HOG Bucuresti (‘Harley Owners Group’). Ceea ce ne uneste este pasiunea pentru libertate, prietenia si respectul.

In prezent Harley-Davidson Bucuresti va intampina in zona comerciala Baneasa, intr-un showroom modern, cu doua niveluri si o suprafata de 500 mp. In spatiul confortabil al magazinului sunt expuse, alaturi de motociclete si colectiile de echipamente de protectie, vestimentatie si lifestyle reunite în gama Harley-Davidson MotorClothes® & licensed products.

Totodata, locatia include si un departament service in care se asigura reparatii si asistenta tehnica, parcare rezervata clientilor si un lounge decorat in stil american. Astfel, showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti contureaza un spatiu ideal pentru relaxare si shopping, in care orice pasionat al mărcii, indiferent daca este sau nu posesor al unei motociclete, isi va regasi pe deplin libertatea.