Harley-Davidson® Bucuresti
Soseaua Bucuresti-Ploiesti Nr. 42-44, Sector 1, Bucuresti
Ultimele ştiri

Sistemul de lumini Spectra Glo™

Sistemul de lumini Spectra Glo™

Noul sistem de lumini Spectra Glo™ aduce tehnologia LED de mare intensitate in drumurile tale cu motocicleta, utilizand LED-uri RGB pentru a produce peste 500 de nuante. Controlate dintr-o telecomanda waterproof, folositi un buton pentru a selecta una din cele 7 culori de baza disponibile, dupa care puteti sa o modificati in tonurile pe care le doriti. Alege sa corespunda culorii motocicletei tale sau adauga un contrast din multitudinea de combinatii posibile. Odata ce ai selectat culoarea, poti alege varianta de luminozitate SOLID, FLASH sau FADE printr-o apasare de buton.


Elementul de baza al sistemului este controlerul realizat intr-o carcasa waterproof care se monteaza sub sa. Designul acestuia este conceput special pentru motocicletele Harley-Davidson® in asa fel incat sa nu interfereze cu sistemul electric. Controlerul permite sa ilumineze o ora inainte sa se stinga pentru a conserva bateria.


Componentele sistemului care pot fi alese independent includ: lumini pentru difuzoare, inclusiv pentru cele montate in coburi, fairing vent, fairing accent, scarite, set-uri de 4 sau 6 lumini care pot fi instalate dupa dorinta.

Pentru a verifica optiunile posibile pentru motocicleta ta, contacteaza-ne.

Contact