Harley-Davidson® Bucuresti
Soseaua Bucuresti-Ploiesti Nr. 42-44, Sector 1, Bucuresti
MotorClothes<sup>®</sup> si cadouri

MotorClothes® si cadouri

DIN 1912 FABRICĂM ACCESORII ȘI ECHIPAMENTE PENTRU CONDUCĂTORI. ȘTIM CE FUNCȚIONEAZĂ. PE DRUM ȘI PE UN TRICOU. REALIZĂM OBIECTE ASIGURÂND CALITATEA CARE POATE TRANSFORMA O GEACĂ DE PIELE ÎNTR-O MOȘTENIRE DE FAMILIE. ACOPERIM TOTUL, DE LA ACCESORII FUNCȚIONALE, PRECUM COSTUME DE PLOAIE ȘI CĂȘTI, LA TRICOURI PENTRU ACTIVITĂȚI DE REPARAȚII, GECI MODERNE ȘI ECHIPAMENTE CU AJUTORUL CĂRORA INSPIRAȚI SPIRITUL HARLEY CHIAR ȘI ATUNCI CÂND NU SUNTEȚI PE MOTOCICLETĂ. DEALERUL HARLEY-DAVIDSON® ESTE LOCUL UNDE PUTEȚI GĂSI TOATE ACESTE OBIECTE. OPRIȚI-VĂ ȘI MIROSIȚI PIELEA. VEDEȚI CE ANUME VĂ ATRAGE.

CELE MAI NOI ARTICOLE ADĂUGATE ÎN MAGAZIN

FXRG® Collection

ATUNCI CÂND AVEȚI NEVOIE DE ECHIPAMENTE ULTRA PERFORMANTE, RĂSPUNSUL ESTE COLECȚIA FXRG®. 115 ANI DE EXPERIENȚĂ SE COMBINĂ CU DESIGNURI CONSACRATE ȘI CU CEA MAI RECENTĂ TEHNOLOGIE, PENTRU CA ACEASTĂ GAMĂ DE ACCESORII SĂ VĂ ASIGURE TOT CONFORTUL. EA ESTE CONCEPUTĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ VĂ CONTINUAȚI DRUMUL ȘI SĂ VĂ PĂSTRAȚI CONFORTUL ÎN ȘA ÎN TIMP CE CONDIȚIILE SE SCHIMBĂ. ECHIPAMENTUL DUMNEAVOASTRĂ VĂ DEFINEȘTE. ALEGEȚI-L PE CEL MAI BUN.

BROȘURA

Genuine MotorClothes® Collection

ACESTEA SUNT ACCESORIILE ȘI ECHIPAMENTELE HARLEY-DAVIDSON® CONSACRATE. CLASICE, ÎNDRĂZNEȚE ȘI PUTERNICE. GECI DIN MATERIALELE CELE MAI DURABILE, CARE VĂ AJUTĂ SĂ FACEȚI FAȚĂ TUTUROR CONDIȚIILOR. PUTERE ȘI ROBUSTEȚE. TOT CE VĂ TREBUIE, DE LA CĂȘTI ȘI ECHIPAMENTE DE PLOAIE LA TRICOURI ȘI ȘEPCI, MULT NEGRU ȘI PORTOCALIU, CA SĂ LE PUTEȚI ARĂTA CELOR DIN JUR ÎN CE ANUME CREDEȚI. LĂSAȚI-VĂ MÂNDRIA SĂ SE MANIFESTE.

BROȘURA

1903 Collection

COLECȚIA 1903 A FOST CREATĂ DIN PASIUNEA NOASTRĂ PENTRU DOUĂ ROȚI, CARE S-A NĂSCUT ÎN URMĂ CU 115 ANI. ELEMENTE GRAFICE HARLEY-DAVIDSON, DE INSPIRAȚIE VINTAGE, CARE VIN DIN ISTORIA NOASTRĂ. DETALII LUCRATE MANUAL. MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ. MOȘTENIREA VINE DE DEMULT, DAR FUNCȚIA ȘI STILUL NU AU VÂRSTĂ. ACESTEA SUNT ECHIPAMENTELE AUTENTICE, FĂCUTE SĂ FIE PURTATE DE MOTOCICLIȘTI AUTENTICI.

BROȘURA

Garage Collection

LA COLECȚIA GARAGE NIMIC NU ESTE COMPLICAT. AGRESIVĂ, SUPLĂ ȘI PURĂ. AȘA ȘI TREBUIE SĂ FIE, FIINDCĂ A FOST INSPIRATĂ DE ECHIPAMENTELE DE LUCRU. VORBIM DESPRE ECHIPAMENTELE DE LUCRU ALE OAMENILOR CARE ȘTIU SĂ ȚINĂ ÎN MÂNĂ O ȘURUBELNIȚĂ. AVEM DE TOATE, DE LA GECI ȘI BOCANCI DE PIELE, LA TRICOURI ȘI ȘEPCI.

BROȘURA

H-D® Moto Collection

AM PARIAT PE UN STIL MODERN ATUNCI CÂND AM CONCEPUT COLECȚIA H-D® MOTO. DETALIILE SUNT SUBTILE. LINIILE SUNT CURATE. ACCESORIILE SUNT CONCEPUTE PENTRU MOBILITATE ȘI CONFORT, DAR ȘI CA SĂ VĂ FACĂ SĂ ARĂTAȚI BINE ATUNCI CÂND NU CONDUCEȚI MOTOCICLETA. SUNT CROITE PENTRU A SE POTRIVI CORPULUI DUMNEAVOASTRĂ. ACESTEA SUNT ACCESORIILE CLASICE ALE VIITORULUI. PENTRU CEI CĂRORA LE PLACE VIITORUL.

BROȘURA