PAN AMERICA™ 1250


PROGRAMEAZĂ UN TEST:

Necesare
Necesare
Necesare
Necesare
Necesare
Necesare
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aceasta este motocicleta perfecta pentru versatilitate si confort, on si off-road, pentru cei care sunt in cautare de putere, tehnologie si calitati care sunt unice la Harley-Davidson.

NOUL MOTOR REVOLUTION™ MAX

Noul capitol din legenda motoarelor V-Twin este aici. Revolution™ Max este răcit cu lichid şi livrează o putere de 150 cp, cu un cuplu amplu menit să ofere control deplin.


DIFERIT PRIN DESIGN

Designerii şi inginerii H-D au creat o viziune ghidată de utilitate, având rădăcini în spiritul legendar al vehiculelor off-road Americane. Ȋntr-un peisaj de motociclete care ating uniformitatea, la Pan America funcţiunea alimentează formele într-un ambalaj care este unic Harley-Davidson.

Schimbi vitezele instantaneu 

Accesoriul original Quick Shifter Screamin’Eagle® oferă schimbarea în treapta superioară sau inferioară fără a apăsa maneta de ambreiaj şi fără să rişti deteriorarea transmisiei.

Când piciorul acţionează levierul de schimbarea a vitezei, alimentarea cu combustibil şi aprinderea sunt oprite în cateva milisecunde, ceea ce elimină sarcina asupra transmisiei, permitând să schimbi fără să atingi ambreiajul sau să schimbi poziţia acceleraţiei.

Schimbarea precisă a vitezei este obţinută instantaneu, oferind un control uşor, fără stres on şi off-road.

Instalarea accesoriului este realizată doar de dealer. Quick Shifter Screamin’Eagle® este compatibil cu modelele Pan America 2022.

CALATORII LUNGI PE ORICE TEREN

Produs al moştenirii touring H-D, Pan America este concepută să menţină viteze ridicate şi performanţe în manevrabilitate chiar şi cănd este la limita de încărcare cu bagaje şi greutate. Rafinată, capabilă şi intuitivă, Pan America este o motocicletă care rămâne de încredere oricat îi testezi limitele.

MOTOR CU FUNCTIE DUBLA

Revolution™ Max 1250 este o componentă structurală a şasiului motocicletei, eliminând cadrul tradiţional, ceea ce reduce seminificativ greutatea totală şi asigură îmbunătăţirea manevrabilităţii. Această performanţă o puteţi simţi, cu centrul de greutate coborât şi un şasiu super rigid.

H-D® / MICHELIN™ SCORCHER

Realizate pe 19 inch în faţă şi 17 inch în spate, aceste anvelope au fost dezvoltate în cooperare cu atenţia acordată nevoilor pentru traseele Adventure Touring on-road şi off-road. Toate aspectele, de la construcţia internă la profilul exterior, au fost analizate de Michelin pentru optimizarea performanţei.

ALEGE MODUL DE CONDUS

De la un simplu buton poţi alege din cele 5 programe pre-definite (Sport, Drum, Ploaie, Off-Road şi Off-Road Plus) sau poţi să îţi creezi singur unul personal adaptând motocicleta cu o combinaţie specifică de putere, frânare de motor, Cornering Enhanced Antiblock System (C-ABS) şi Cornering Enhanced Traction Control System (C-TCS).

DATE TEHNICE SI CULORI