SPORTSTER™ S

SPORTSTER™ S

Sportster™ S este un capitol nou din istoria Sportster. O moştenire născută în 1957 este reconcepută pentru a revoluţiona standardele momentului.

NOUL MOTOR REVOLUTION™ MAX 1250T

Noua pagină din istoria legendarelor motoare V-Twins este aici. Revolution Max este un motor răcit cu lichid dotat cu doi arbori cu came şi distribuţie variabilă independentă oferind un cuplu amplu şi o putere livrată instantaneu pentru un control optim.

EVACUARI

Inspirate din zilele de glorie ale curselor H-D flat-track, evacuările sunt realizate dintr-un oţel inoxidabil seria 304 rezistent la coroziune şi proiectate să deflecteze căldura departe de picioarele motociclistului şi de aripa spate.

CLASICUL ȊNTÂLNEŞTE MODERNUL: DISPLAY ROTUND 4’’

Tot ce ai nevoie este inclus în display-ul LCD echipat cu Bluetooth de 102 mm: indicatoare digitale, moduri de condus şi navigaţie prin aplicaţia Harley-Davidson. Toate funcţiile sunt accesate prin butoanele situate pe ambele părţi ale ghidonului.


ALEGE MODUL DE CONDUS

De la un simplu buton poţi alege din cele 5 programe pre-definite (Sport, Drum, Ploaie, Off-Road şi Off-Road Plus) sau poţi să îţi creezi singur unul personal adaptând motocicleta cu o combinaţie specifică de putere, frânare de motor, Cornering Enhanced Antiblock System (C-ABS) şi Cornering Enhanced Traction Control System (C-TCS).

Sasiu

MOTOR CU FUNCTIE DUBLA

Revolution™ Max 1250 este o componentă structurală a şasiului motocicletei, eliminând cadrul tradiţional, ceea ce reduce seminificativ greutatea totală şi asigură îmbunătăţirea manevrabilităţii. Această performanţă o puteţi simţi, cu centrul de greutate coborât şi un şasiu super rigid.

CUSTOMIZARE

FĂ-L DOAR AL TĂU

Accesoriile Harley-Davidson™ oferă noi posibilităţi să îţi creezi Sportster-ul tău. Comenzi medii pentru confort şi stil. Bara pentru protecţia motorului şi parbriz cu detaşare rapidă. Şa de pasager şi spătar pentru călătoriile în doi, precum şi o geantă pentru cele necesare. Colecţia Wild One™ este menită să impresioneze şi fiecare piesa este creată pentru această motocicletă. Aşa că funcţionează şi arată cum trebuie.


SPORTSTER™ S

DOTARI IMPORTANTE

  • Motor Revolution™ Max 1250T
  • Cuplu 125 Nm
  • Greutate 228 Kg
  • Display TFT rotund de 109 mm
  • Bluetooth™ pentru conectivitate si harta
  • Cornering rider safety enhancements incluzand ABS si controlul tractiunii
  • Moduri de condus selectabile si programabile
  • Iluminarea cu lampi LED
  • Suspensii reglabile
  • Cruise control