ADVENTURE TOURING

2021 Pan America™ 1250

Motocicleta Pan America™ 1250 este o mașinărie multifuncțională pe două roți, construită să reziste, concepută să exploreze și proiectată pentru aventură.

află mai multe

Rezervați-o pe a dvs. astăzi

Modelul devine disponibil în iunie 2021. Fiți printre primii care au șansa de a încăleca pe Harley-Davidson Pan America™ 1250.

Rezervați acum

NOUL TREN DE RULARE REVOLUTION® MAX

Următorul capitol dintr-un secol de legendare motoare V-twin este aici. Revolution® Max este un tren de rulare răcit cu lichid, având peste 145 de cai-putere, cuplu generos și un regim de livrare a puterii ajustat să maximizeze controlul pilotului.

DEOSEBITĂ DIN CONSTRUCȚIE

Echipele de design și inginerie H-D au creat o viziune bazată pe utilitate, cu rădăcini în spiritul vehiculelor americane off-road clasice. Într-o piață de motociclete care oferă toate cam același lucru, Pan America este o mașinărie robustă, pentru care funcția dictează forma, într-un pachet unic Harley-Davidson.

Mașinărie Pentru Distanțe Lungi Pe Orice Teren

Bazată pe moștenirea touring H-D, Pan America™ este concepută pentru a menține deplasarea la viteze mari și performanța manevrării chiar și atunci când este la limita capacității de transport a bagajelor și greutății. Rafinată, capabilă și intuitivă, Pan America™ este o motocicletă care își păstrează ținuta și încrederea indiferent cât de mult este solicitată.

TREN DE RULARE CU DUBLU SCOP

Revolution® Max 1250 reprezintă o componentă structurală a șasiului motocicletei, eliminând necesitatea unui cadrul tradițional – ceea ce reduce semnificativ greutatea totală și menține manevrabilitatea la un nivel înalt. Aceasta este performanța pe care o puteți simți, cu centrul de greutate jos și șasiul super-rigid.

H-D®/MICHELIN® SCORCHER

Încălțate cu un set de jante din aluminiu turnat, de 19 inchi pe față și 17 inchi pe spate, aceste anvelope au fost dezvoltate în colaborare, pentru a îndeplini cerințele de Adventure Touring pe șosea și în afara acesteia. Toate aspectele, de la construcția internă până la profilul exterior și banda de rulare, au fost analizate de Michelin pentru a optimiza performanța.

ALEGEȚI-VĂ MODUL DE PILOTAJ

Acționați un buton și alegeți dintre 5 moduri de pilotaj pre-programate (Sport, Road, Rain, Off-Road și Off-Road Plus) sau creați-vă propriul mod personalizat – ajustându-vă motocicleta cu o combinație specifică de setări pentru livrare putere, frânare motor, sistem amplificat de frânare anti-blocare în viraje (Cornering Enhanced Antilock Braking System – C-ABS) și Sistem amplificat de control tracțiune în viraje (Cornering Enhanced Traction Control System – C-TCS).

2021 Pan America™ 1250 Special

Motocicleta Pan America™ 1250 Special este o mașinărie multifuncțională premium pe două roți, construită să reziste, concepută să exploreze și proiectată pentru aventură.

AFLĂ MAI MULTE

Rezervați-o pe a dvs. astăzi

Modelul devine disponibil în iunie 2021. Fiți printre primii care au șansa de a încăleca pe Harley-Davidson Pan America™ 1250 Special.

REZERVAȚI ACUM

CARACTERISTICI EXCLUSIVE

O numim Special pe bună dreptate. Concepută să intre în competiție cu cele mai capabile motociclete ADV din acest segment de piață, 1250 Special este încărcată de caracteristici premium.

  • Suspensie semi-activă față și spate, cu control sarcină vehicul
  • Sistem de monitorizare presiune anvelope (TPMS)
  • Picior de sprijin central
  • Pedală frână spate multi-poziție
  • Protecție crengi
  • Scut din aluminiu Far adaptiv Daymaker® Signature
  • Deflectoare de vânt pentru mâini
  • Mânere încălzite
  • Amortizor direcție
  • Opțiune instalată din fabrică: Înălțime de pilotaj adaptabilă
  • Opțiune instalată din fabrică: Jante spițate tubeless

ÎNĂLȚIME DE PILOTAJ ADAPTABILĂ

Înălțimea de pilotaj adaptabilă își face debutul pe Pan America 1250 Special. Această opțiune instalată din fabrică vă oferă un nivel de încredere pe care efectiv îl puteți simți, coborând înălțimea șeii în staționare și menținând o încovoiere constantă, optimă a suspensiei în deplasare, prin reglarea pre-încărcării, concomitent cu detectarea continuă a greutății.

JANTE SPIȚATE DIN OȚEL INOXIDABIL

Disponibile ca opțiune instalată din fabrică, spițele din oțel inoxidabil sunt introduse în janta de aluminiu prin exteriorul talonului anvelopei. Acest design permite utilizarea unei anvelope tubeless, eliminând greutatea suplimentară a unei camere și făcând spițele reparabile în teren. Dacă spițele se slăbesc sau se rup, pot fi reparate sau înlocuite fără a scoate roata de pe motocicletă sau anvelopa de pe jantă.

FAR ADAPTIV ADVANCED DAYMAKER®

Utilizând unitatea de măsurare inerțială (IMU) ABS pentru a stabili unghiul de înclinare a motocicletei, acest sistem proiectează automat lumină suplimentară în viraje, iluminând suprafețele de drum care nu pot fi făcute vizibile cu un far LED fără această tehnologie.

SUSPENSIE SEMI-ACTIVĂ

Acest sistem reacționează la poziția suspensiei, viteza vehiculului, accelerația verticală, unghiul și rata de ruliu, accelerația orizontală, frânarea și modul de pilotaj selectat, pentru a menține setarea de confort dorită. Există cinci profiluri pre-programate, încorporate în fiecare mod de pilotaj: Sport, Road, Rain, Off-Road și Off-Road Plus