Cele mai recente MotorClothes

Cele mai recente MotorClothes

Sistem de comunicare 20S EVOBLUETOOTH

Sistem de comunicare 20S EVOBLUETOOTH

Nr. piesă #76000736A

Lei 1.490


Casca Boom!Audio 20S EVO este dotata cu sistemul de comunicatie Bluetooth 4.1. Utilizatorii acesteia pot utiliza handsfree telefonul mobil, sa asculte muzica sau instructiunile GPS si sa aiba conversatii duplex cu pasagerul si/sau alti colegi de drum. Sistemul, care este complet protejat la apa, permite sa te bucuri de drumul impreuna cu prietenii tinind legatura permanent cu acestia in conditii exceptionale de calitate pana la o distanta de 2 Km. Tehnologia audio multitasking permite conversatii intercom in timp ce asculti muzica la radio sau de la alta sursa si asculti instructiuni GPS.  Dispozitivul are un design aerodinamic care ofera un controler rotativ ce usureaza utilizarea. Interfata face foarte usoara setarea si imperecherea dispozitivelor.  Odata aflat la drum controlul complet poate fi realizat prin comenzi vocale. Legarea castii 20S EVO la alte dispozitive (Android sau IPhone) prin aplicatiile disponibile permite configurarea acestuia, sa setezi grupul de intercom sau sa accesezi instructiuni. 20S EVO permite sa se lege cu doua telefoane pentru conversatii handsfree.  Acumulatorul este conceput sa asigure 13 ore de functionare si pana la 10 zile in stand-by.
Kit-ul include unitatea 20S EVO, clema de prindere de casca de protectie, doua difuzoare pentru urechi care se introc in casca de protectie, microfon, cablu de alimentare si de date micro USB.
Sunt compatibile cu majoritatea castilor Harley-Davidson complete sau ¾. Sistemul este compatibil cu Boom!Box radio echipat cu WHIM (76000768).

Vă rugăm să ne comunicați mărimea dorită în secțiunea Comentarii suplimentare din formular

Dacă doriți să îl rezervați, vă rugăm să îl adăugați la lista de rezervări.
Înapoi la pagina anterioară