Ultimele ştiri

NOUL KIT DE ACCESORII CAFÉ CUSTOM HARLEY-DAVIDSON.

16 februarie 2017

NOUL KIT DE ACCESORII CAFÉ CUSTOM HARLEY-DAVIDSON.

Disponibil in 2017, Kit-ul de accesorii Harley-Davidson®Genuine Parts este menit sa transforme stilul, atitudinea si performanta oricarui Sporster® produs dupa 2007: Iron883™, Forty-Eight®, Nightster®, Seventy-Two® sau Roadster intr-o legenda vie a anilor '70.

Conceput sub coordonarea lui Willie G. Davidson, modelul XLCR Cafe' Racer produs intre anii 1977-1979 a stabilit un design fara varsta si re-creearea spiritului acelei motociclete este una din tendintele in customizare cea mai raspandita in prezent.

Ghidonul nou schimba pozitia de mers intr-una agresiva, mai aproape de rezervor, iar impreuna cu carcasa indicatoarelor dau un aspect complet nou, pastrand totodata caracterul produsului de fabrica. Ghidonul permite rotirea pentru gasirea pozitiei perfecte.

inline_m169fdb25cc4ea489262c23dd24f241f_

Oglinzile sunt pozitionate in capatul mansoanelor noi, concepute special pentru aceasta, creand un apect "ordonat" si premium. Oglinzile pot fi instalate sub sau deasupra ghidonului.


Scaritele si comenzile sunt retrase, schimband pozitia de mers, inclinata spre inainte, intr-una mai agresiva.

Stilul este schimbat prin adaugarea unui profil in spatele seii inspirate din designul specific Café.

Capacele de la rezervorul de ulei si compartimentul bateriei sunt noi, cu elemente de design specific stilului Café finisate negru-mat.Perfomanta kitului este sustinuta de protectiile tevilor de evacuare si terminatiilor tobelor, disponibile in doua variante cromatice: Bronze si negru mat.


inline_j4e616be28d1f039eb31bd1415e47005_

Pentru a verifica optiunile posibile pentru motocicleta ta, contacteaza-ne. CONTACT

Înapoi la pagina anterioară