Ultimele ştiri

CVO™ PRO STREET BREAKOUT® VĂ OFERĂ PUTERE AMERICANĂ ȘI UN STIL INOVATOR

28 ianuarie 2016

CVO™ PRO STREET BREAKOUT® VĂ OFERĂ PUTERE AMERICANĂ ȘI UN STIL INOVATOR

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ rescrie manualul de stil personalizat odată cu introducerea motocicletei CVO™ Pro Street Breakout®, un model cu producție limitată, cu un aspect nou, mai agresiv, cu finisaje de ultimă generație și materiale folosite cu o atenție obsesivă la design și detalii. Având o atitudine impunătoare, CVO Pro Street combină performanțele înalte cu aspectul alungit, musculos, care este specific unui vehicul al șoselelor americane.

Motocicletele Harley-Davidson®CVO sunt personalizate cu ajutorul unor componente de ultimă generație, al unor tratamente de vopsire și prelucrari ale suprafațelor exclusiviste combinate cu numeroase articole de la Harley-Davidson®Genuine Motor Accessories. Programul CVO este folosit frecvent pentru a introduce noi elemente și tehnici custom, iar direcția agresivă a CVO Pro Street Breakout a oferit echipei de proiectare Harley-Davidson șansa de a folosi mai multe tehnologii de finisaj noi.

„Pro Street Breakout reprezintă o nouă dimensiune a motocicletelor CVO”, a declarat Brad Richards - Styling Director Harley-Davidson. „Pro Street Breakout reproduce stilul străzii și reflectă propriile noastre gusturi, aflate în continuă schimbare. Ea asigură în continuare profunzimea detaliilor și valoare, precum și atitudinea impunătoare la care se așteaptă clientul CVO, însă în modalități diferite. Culorile sale pot fi pastelate, dar sunt și extrem de intense. Dezvoltăm finisaje alternative pentru cromul strălucitor, de exemplu suprafețe satinate și anodizate și metalizarea cromată. Breakout se încadrează perfect în această nouă direcție de stil.”

Unul dintre noile finisaje introduse pe modelul CVO Pro Street Breakout se numește Smoke Satin Chrome.

„Am colaborat intens cu furnizorii noștri pentru a dezvolta nuanța și profunzimea Smoke Satin Chrome și suntem primii care folosesc acest sistem în industria motocicletelor”, a declarat Dais Nagao -Senior Stylist Harley-Davidson. „Este un finisaj cu aspect contemporan și exclusivist, dar și in culori întunecate. Am poziționat cu grijă Smoke Satin Chrome lângă o suprafață neagră, ca să creeze un efect vibrant. De exemplu, capacul superior este negru lucios, iar capacul inferior este Smoke Satin Chrome. Acesta se află lângă protecțiile eșapamentului, lângă motorul negru și tobele negre. Am folosit Smoke Satin Chrome la conductele de ulei și la fitinguri, pentru a adăuga detalii surprinzătoare.

Scorched Chrome este al doilea finisaj nou utilizat în premieră pe CVO Pro Street Breakout pentru jantele custom Aggressor. Capacele restilizate ale distribuției si ambreiajului au un aspect nou, tehnicist. Tabla este finisată în Starfire Black sau Two-Tone White Gold Pearl/Starfire Black, fiecare cu o dungă aplicată manual de-a lungul rezervorului și al apărătorii spate pentru a accentua ideea de performanță a CVO-ului Pro Street Breakout.

Aceste performanțe sunt asigurate de Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™, cel mai puternic motor răcit cu aer produs de Harley-Davidson. Pentru performanțe optime, motorul este prevăzut cu tobe de eșapament cu margini ascutite, de culoare neagră, admisie Screamin’ Eagle® Heavy Breather Elite și ambreiajul ultraperformant Assist & Slip cu acționare hidraulică. Pentru ca utilizatorul să beneficieze la maximum de puterea Screamin' Eagle, CVO Pro Street Breakout este prevăzută cu furca inversată nouă de 43 mm, prinsă într-un jug în trei șuruburi, plus putere suplimentară de oprire a frânelor cu discuri frontale duale cu rotoare flotante, o manetă de frânare față Reduced Reach și sistemul standard ABS. Capătul frontal rigid și roata frontală de 19' măresc agilitatea, în timp ce anvelopa spate masivă, de 240 mm lățime, transferă eficient puterea către asfalt.

Sunt foarte multe influențe drag-racer la Pro Street Breakout, de la ghidonul plat de 1,25 inch la parbrizul și spoilerul profilat de aceeași culoare. Șaua adăncită permite stabilitatea motociclistului atunci când eliberează ambreiajul și puterea motorului Screamin' Eagle lansează CVO-ul Pro Street Breakout. Printre alte detalii de stil amintim aripa față decupată, accesoriile Airflow de culoare neagră pentru comenzi, oglinzile personalizate negre Profile și o consolă îngustă. Sistemul electronic Cruise Control și sistemul H-D® Smart Security care oferă securitatea si închiderea într-un sistem integrat hands-free sunt echipamente standard la CVO Pro Street Breakout.

Înapoi la pagina anterioară