Ultimele ştiri

GAMA HARLEY-DAVIDSON DEVINE MAI AGRESIVĂ ȘI MAI PUTERNICĂ PENTRU 2016

25 august 2015

Două modele Dark Custom noi, agresive, cea mai puternică gamă de motociclete de cursă lungă din istoria companiei și o gamă variată de îmbunătățiri de performanță și stil scot în evidență gama de modele noi ale Harley-Davidson pentru 2016.

inline_r042ef9b7276a446a4bcda735be6ca19_4651d18ea8eb.jpg

Motocicletele de marcă ale Harley-Davidson pentru 2016

  • Noile modele Iron 883™ și Forty-Eight® subliniază caracterul de lider al Harley-Davidson în domeniul motocicletelor, inspirat de spiritul rebel al trecutului, înfrumusețat cu un design modern și suspensii noi, care scot și mai bine în evidență sufletul Harley-Davidson.
  • Noile motociclete de cursă lungă din seria S, ediție limitată, sunt foarte puternice și au un stil de ultimă oră. Motocicletele Fat Boy® S și Softail Slim® S combină finisajele bogate cu motorul impresionant Screamin’ Eagle Twin Cam 110, oferind stil și performanțe de excepție.
  • Anterior disponibil doar la motocicletele Harley-Davidson Touring, motorul High Output Twin Cam 103™ îmbunătățește puterea tuturor modelelor Softail®, desăvârșind cea mai puternică gamă de modele de motociclete de cursă lungă din istoria Harley-Davidson.
  • Revoluția motocicletelor touring generată de Project RUSHMORE se dezvoltă odată cu revenirea motocicletei Road Glide® Ultra.

„Acesta este un alt an istoric pentru Harley-Davidson”, declară Mark-Hans Richer, Prim-vicepreședinte și Director de marketing al Harley-Davidson. „Introducem colecția cea mai puternică de motociclete de cursă lungă din istoria noastră, inclusiv seria complet nouă S. Ridicăm ștacheta motocicletelor Dark Custom cu noile modele Iron 883 și Forty-Eight, cea mai pură expresie a mișcării de proiectare pe care am început-o în 2008. Și ne consolidăm poziția de lider în domeniul motocicletelor de oraș cu revenirea modelului Road Glide Ultra și reproiectarea celebrei Heritage Softail Classic.”

Sufletul Dark Custom

Noua motocicletă Iron 883 este intenționat agresivă și grosolană la margini, având un design modern, inspirat de motocicletele de tip bobber prelucrate în diverse ateliere, în trecutși în prezent. Suspensia din față complet nouă și suspensia din spate reglabilă, roțile ușoare și șaua îmbunătățită accentuează confortul și controlul, astfel încât să puteți stăpâni drumul. Noul model Forty-Eight își afirmă poziția amenințătoare cu o anvelopă față solidă, roți noi și o apărătoare frontală masivă cu furci noi de 49 mm, beneficiind și de suspensie spate și șa reglabile și îmbunătățite. Accentele în stil retro și echilibrul perfect între negru, colorat și cromat oferă acestei motociclete o prezență vizuală îndrăzneață. Șoferii care parcurg străzi urbane aglomerate și dificile pe motocicleta suplă și rapidă Harley-Davidson Street® 750 vor aprecia încrederea îmbunătățită pe care o oferă noile sisteme de frânare pe față și pe spate.

Cea mai puternică gamă de motociclete de cursă lungă

Aveți în față cea mai puternică gamă de motociclete de cursă lungă din istoria Harley-Davidson; până și anvelopele din spate vă vor ruga să le cruțați. Dotate cu motorul Screamin’ Eagle Twin Cam 110, noile motociclete de cursă lungă Fat Boy S și Softail Slim S asigură puterea și performanța odată rezervate pentru modelele personalizate (Custom Vehicle Operations - CVO). Ambele modele în ediție limitată au o stilizare agresivă, în acord cu forța lor. Modelul Softail Slim S este disponibil într-o nouă culoare Auriu măsliniu Denim, cu stilizări de inspirație militară, fiind un omagiu pentru obiceiurile postbelice care au lansat mișcarea bobber. Harley-Davidson oferă șoferilor o doză din performanțele Project RUSHMORE, dotând toate celelalte modele Softail 2016 cu motorul High Output Twin Cam 103 drept opțiune standard.

Softail Cruise Control

Anul 2016 aduce și mai multe noutăți în materie de motociclete cruiser; pentru prima dată în istorie, toate modelele Harley-Davidson Softail sunt dotate cu sistem cruise control electronic. Sistemul cruise control electronic al Harley-Davidson, activat cu ajutorul noii manete de comandă electronică, este o dotare standard pentru modelele Heritage Softail® Classic, Softail® Deluxe, Fat Boy S și Softail Slim S și este disponibil ca accesoriu la toate celelalte modele Softail 2016.

Noua suspensie Sportster

Toate modelele Sportster® 2016 vor îmblânzi drumurile dificile cu ajutorul suspensiei față și spate complet noi și al șeii îmbunătățite, care colaborează la accentuarea confortului și controlului șoferului. Șeile noi sunt realizate din materiale de calitate și au forme revizuite, pentru a asigura un confort superior. Suspensia reproiectată a Sportster combină apărătorile cu emulsie cu noi furci frontale de tip cartuș. Apărătorile încărcate cu azot rezistă aerisirii uleiului și sunt prevăzute cu un sistem intern de supape cu pistoane de 36 mm și ulei de performanță ridicată, pentru a asigura compresie superioară și amortizare de excepție, reacționând rapid la micile obstacole și păstrând anvelopele în contact pe suprafețele rutiere neuniforme. Sistemul de arcuri progresive de pre-încărcare se poate regla cu ajutorul unui colier filetat și al unei chei depozitate sub șa. Ajustate în acord cu apărătorile, furcile solide sunt prevăzute cu un piston calibrat și cu un sistem de supape, precum și cu arcuri progresive, pentru o senzație de constanță pe tot parcursul intervalului de compresie și extensie al suspensiei. Angrenajul cu arc triplu și ulei permite furcilor să reziste șocului roților în condițiile unei frânări puternice.

Road Glide Ultra

Cei doi ani de absență din gama Harley-Davidson Touring au fost folosiți pentru a imprima modelului Road Glide Ultra un stil îmbunătățit, o aerodinamică de excepție și o ergonomie optimizată pentru șofer și pasager - influența completă a efortului de dezvoltare a produselor stimulat de Project RUSHMORE, proiect condus de doleanțele clienților. Propulsată de performanțele necontenite ale trenului de rulare Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™, noua motocicletă Road Glide Ultra va depăși așteptările celui mai pretențios motociclist de oraș.

Heritage Softail Classic

Combinând stilul nostalgic cu performanțele uniforme, moderne ale Softail, modelul Heritage Softail Classic beneficiază de un stil proaspăt pentru 2016, plus trenul de rulare High Output Twin Cam 103, cruise control electronic standard și o structură nouă și îmbunătățită de susținere a coburilor.

Înapoi la pagina anterioară